O nama

Gitarski duo "Djosi i Dživo" djeluje od 2005. godine kad je nastao na inicijativu Ljubomira Buca Pende, poznatog dubrovačkog i hrvatskog glazbenika. Do danas Gitarski duo "Djosi i Dživo" održao je preko 1500 nastupa, a suradnja s Jadranskim luksuznim hotelima započela je još 2007. godine (Hotel Croatia, Hotel Grand Villa Argentina, Hotel Dubrovnik Palace, Hotel Excelsior, Hotel Bellevue i Hotel Kompas).

Program se sastoji od izvođenja instrumentalne glazbe (evergreena, klasične glazbe, šansona, autorskih djela) te vokalno-instrumentalne glazbe (evergreena, popularne domaće i strane glazbe).

Pored Jadranskih luksuznih hotela d.o.o., duo već dugi niz godina surađuje s agencijama: Dubrovnik Travel, Festa d.o.o., ARX Ltd te s hotelom Božica.

Od značajnijih nastupa posebno se izdvajaju: doček Nove godine u organizaciji Dubrovačke turističke zajednice 2005., nastup na obljetničkom koncertu ženske klape FA Linđo 2009. te nastupi na obljetničkim koncertima Buce i Srđana 2012. i 2013. u Dubrovniku, Zagrebu i New Yorku, kao i nastupi u Bernu, Beču i Londonu.